GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi minns Stig som en varm och inkluderande person som alltid var glad och positiv”

Vår partikollega och vän, Stig Persson, Kalmar har avlidit i sviterna av covid-19. Stig blev 64 år.

Stig har under många år varit aktiv inom arbetarrörelsen i Kalmar där han bland annat representerat vårt parti i Kalmar kommunfullmäktige som ordinarie ledamot eller ersättare under närmare 20 år, från 2002–2021. Han har genom åren också haft uppdrag inom Gymnasieförbundet och nu senast i Kretslopp Sydost.

Under två decennier har han varit i vår partiorganisation i Kalmar. Under 2006 var han ordförande för Socialdemokraterna i Kalmar.

Stig var en av dem som var med och byggde upp den modernaste bilfabriken i världen, Volvo Kalmarverken. Som aktiv inom Metall och fackligt aktiv på Volvo fick han vara med och utveckla de självstyrande grupperna som ersatte det löpande bandet.

Vi minns Stig som en varm och inkluderande person som alltid var glad och positiv. Han lämnar ett stort tomrum efter sig. Våra tankar går till hans familj och alla de vänner som nu sörjer inom politiken men också i föreningslivet.

Socialdemokraterna i Kalmar

Roger Holmberg, ordförande Socialdemokraterna i Kalmar.

Elisabeth Heimark Sjögren, ordförande Socialdemokratiska fullmäktigegruppen

Läs mer