GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi minns Stig som en människa med ett genuint intresse för människor”

Eldsjälen, Liverpoolsupportern och vännen Stig Persson, Kalmar, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han blev 64 år.
Stig Persson, Kalmar, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han blev 64 år.
Stig Persson, Kalmar, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han blev 64 år.
Foto: Privat

Liverpool-föreningen You´ll never walk alone Kalmar sörjer sin ordförande och gode vän.

Fotboll var en av Stigs stora passioner. Och när vi tänker på ideellt arbete, på ideella krafter, så var Stig verkligen den ideella kraften personifierad. För Stig fanns det i det närmaste obegränsat med tid för ideellt arbete, för våra aktiviteter inom Liverpool Kalmar. Stig var vår eldsjäl under de år som vi har funnits. När vi för bara ett par månader sedan formellt blev en förening var Stig därför självskriven som vår ordförande.

Vi minns Stigs arbete med stor vördnad och tacksamhet. Ett av våra största arrangemang, Sam Dodds Cup, är en årlig fotbollsturnering där Liverpoolsupportrar från hela Sverige kommer till Kalmar och umgås på och utanför fotbollsplanen under en dag. Stig var en av initiativtagarna till vår turnering och jobbade mycket med att få med fler supportrar i den fina gemenskapen kring såväl cupen som i Liverpoolfamiljen i stort. Stig hade också en stor del i att skapa en Liverpoolkalender (adventskalender) i december 2020. Alla inkomster via försäljningen av kalenderlotterna gick oavkortat till Stadsmissionen i Kalmar och därigenom julklappar till barn som annars förmodligen inte hade fått någon julklapp.

Vi minns Stig som en människa med ett genuint intresse för människor. Alla människor. Med ett stort medmänskligt hjärta fyllt av allt det som Liverpool-hymnen You’ll never walk alone handlar om. Våra tankar går till Stigs familj, till hans nära och kära, och vi vill avsluta med orden som Stig har sjungit tillsammans med oss så många gånger: “Walk on, walk on with hope in your heart and you’ll never walk alone you’ll never walk alone!”

Styrelsen och medlemmarna i You’ll never walk alone Kalmar

genom Magnus Rudestig

Läs mer