GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi i Nybro hembygdsförening minns vår John-Olof”

John-Olof Nyhammar, Nybro, har gått bort i en ålder av 96 år.
Publicerad 4 november 2022

En Nybroprofil har gått ur tiden, en stark hembygdsvän och under många årtionden verksam i Nybro hembygdsförening och Stiftelsen Qvarnaslät, bland annat i styrelsen.

John-Olof fick leva ett långt liv och hade mycket att berätta om livet i Nybro och om Qvarnaslät. Många har lyssnat till hans berättarkonst om Nybro och industrins utveckling från när Nybro blev stad 1932 fram till våra dagar.

Våra tankar går nu till Margareta och familjen.

Vi i Nybro hembygdsförening minns vår John-Olof!

Mats Arnér och Stig Davidson

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.