GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Valter Yderhag

Publicerad torsdag 16:46

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Valter Yderhag.

Efter stilla samlingsmusik och klockringning inledde organist Birger Marmvik akten med att spela Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå en inspelning av Sjömansjul på Hawaii av Y Stoor spelades. Unisont sjöngs psalm 248. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. På orgel spelade organisten De sista ljuva åren och som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i Kyrkans hus.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.