GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Töringe

Publicerad 8 september 2021

I Södra kapellet, Kalmar, har begravning hållits för Ulla Töringe.

Kantor Joel Holmqvist inledde akten med att spela Largo av G F Händel varpå psalm 201 sjöngs unisont. Officiant Katarina Strandklo höll griftetal, läste bön och valda bibelord. Unisont sjöng de församlade psalm 249 och efter förbön, Herrens bön och välsignelsen sjöngs psalm 297. Akten i kapellet avslutades med att Sjösala vals av E Taube spelades. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och tal hölls. På saxofon spelade en anhörig, Ingrid, Dannys dream av L Gullin.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.