GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Sjöstrand

Publicerad tisdag 15:12

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Sjöstrand.

Akten inleddes med att organist Anders Pettersson spelade Den vakre rosen av E Hovland varpå officiant Emma Janerheimer uttalade inledningsord och unisont sjöngs psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord ur Psaltaren. Psalmerna 190 och 297 inramade förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Efter fridlysning och välsignelse avslutade organisten med att spela What a wonderful world av L Armstrong.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.