GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Silveborg

Publicerad tisdag 14:55

I S:t Johannes kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Silveborg.

Kantor Per-Ola Svensson inledde akten med att spela Jag har hört om en stad varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Nina Lundborg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249 och 190 inramade begravningsbön och Fader vår. Under stilla pianomusik tog de sörjande ett sista farväl och efter välsignelsen avslutade kantorn med att spela Där rosor aldrig dör.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.