GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Poopuu

Publicerad torsdag 16:36

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsceremoni hållits för Ulla Poopuu.

Akten inleddes med att River flows in you av Yiurma spelades varpå sångsolist Anna Rosén framförde Borta med vinden av Py Bäckman. Efter samlingsord sjöngs psalm 217. Officiant Magnus Wihlborg höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 297 sjöngs gemensamt. Sångsolist framförde Till en ängel av Sonja Aldén följt av förbön och Herrens bön. Psalm 289 sjöngs unisont varefter de anhöriga tog ett sista farväl. Akten avslutades med slutbön, välsignelsen och att Visa vid vindens ängar av Mats Paulson spelades.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer