GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Molin

Publicerad 22 juni 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Molin.

Som inledning spelade kantor Åke Eklund Du måste finnas varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Koppången av P-E Moraeus spelades och efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 200:1 unisont. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och efter slutbön och välsignelse spelades Som en bro över mörka vatten med T Körberg. Kantorn avslutade med att spela Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.