GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Lundberg

Publicerad 24 september 2021

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Lundberg.

Kantor Elin Källman inledde akten med spela Vi kamrater haft av F Booth-Tucker varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ola Emilsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 285 och 251 inramade begravningsbön och Fader vår. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutades akten med att kantorn spelade Herre kär, tag min hand av T A Dorsey. Åke Nilsson, kornett, medverkade under akten.

Gåvor var lämnade till Frälsningsarmén Oskarshamn och Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.