GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Korsár

Publicerad 24 september 2021

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Korsár.

Akten inleddes med att kantor Joel Holmqvist på orgel spelade Somewhere over the rainbow varpå officiant Kristina Strandklo höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 249 och efter begravningsbön och Herrens bön spelades Make you feel my love med Jasmine Östergren på cd. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutade kantorn med att spela Moonlight serenade på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.