GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Johansson

Publicerad 15 september 2022

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Johansson.

Akten inleddes med att kantor Madeleine Åverling spelade Strövtåg i hembygden varpå hon som solosång framförde Hallelujah. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Håkan Helleberg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Solisten sjöng Du vet väl om att du är värdefull och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Som solosång framförde kantorn Himlen är oskyldigt blå och som avslutning spelades Amazing grace. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Gåvor var lämnade till Strokefonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.