GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulf ”Uffe” Gustafsson

Publicerad lördag 08:00

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ulf ”Uffe” Gustafsson.

Akten inleddes med att organist Karin Lundborg Folkegård spelade på orgel Stairway to heaven och de församlade sjöng unisont psalm 249. Officiant Staffan Holmquist höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter unisont sjungna psalm 231 ledde officianten begravningsbön och Herrens bön. På gitarr och solosång framförde Petter Rodhelind och Håkan Johansson All my love av R Plant/JP Jones. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 235. Officianten läste slutbön och välsignelsen varpå gitarristen och sångsolisten som avslutning framförde One love av B Marley/C Mayfield.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.