GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulf Rothsten

Publicerad 22 november 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Ulf Rothsten.

Kantor Maria Klingstedt inledde med att spela Tröstevisa av B Andersson varpå hon på piano och Noel Albinsson på klarinett framförde Over the rainbow av H Arlen. Unisont sjöng de församlade psalm 830:1. Officiant Marie Ivarsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 297:1 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Som solosång framförde kantorn Till en ängel av S Aldén och efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 730 unisont. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelades Strövtåg i hembygden av G Norén/B Dixgård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.