GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulf Johansson

Publicerad 13 januari 2022

I församlingshemmet i Emmaboda har begravning hållits för Ulf Johansson, Lindås.

Som inledning spelade Lindås Musikkår Amazing grace varpå officiant Per Gustavsson uttalade inledningsord och ledde ljuständningsceremonin. Musikkåren spelade Freedom av L Gullin och efter minnestal spelades Tröstevisa av B Andersson med Finn Kalvik och Cajsa Stina Åkerström. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl spelade Lindås Musikkår Bist Du bei mir av J S Bach. Officianten uttalade slutord och representanten från Lindås Musikkår höll ett tal varpå akten avslutades med att musikkåren spelade Vivu Esperanto av S Rydberg.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.