GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulf Dietrichsson

Publicerad 13 januari 2022

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ulf Dietrichsson.

Som inledning på akten spelade kantor Kerstin Karlsson Adagio av T Albinoni varpå Ljuset av B Afzelius spelades på cd och officiant Carl-Magnus Söderholm uttalade inledningsord. Unisont sjöngs psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På cd spelades Sjömansjul på Hawaii med Yngve Stoor och efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Minnesstund hölls i prästgården i Madesjö.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.