GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Torbjörn Blomquist

Publicerad 13 januari 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Torbjörn Blomquist.

Som inledning på akten spelade organist Anders Pettersson My way varpå psalm 116 sjöngs unisont. Officiant Marco Aldén höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Dottern Åsa höll ett minnestal och Håll mitt hjärta av B Skifs spelades. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 114 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan Ser du månen där du är i kväll av T Stenström spelades. Time to say goodbye med S Brigthman/A Bocceli spelades och efter välsignelsen avslutades akten med att organisten spelade Julen är här på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.