GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tony Snöman

Publicerad 19 november 2021

I Förlösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Tony Snöman.

Akten inleddes med att kantor Marianne Hedin på orgel spelade Invid källan av U Rosengren varefter Per-Erik Bernspång på flygelhorn spelade Koppången av P-E Moraeus. Unisont sjöng de församlade psalm 606. Officiant Bertil Åhman höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Förlösa kyrkokör, ledd av organist Ida Fahl, sjöng För dem som vandrar i mörkret av L Westberg/J Leijon och efter begravningsbönen sjöngs psalm 190 unisont. Sedan släkt och vänner tagit ett sista farväl sjöng kyrkokören Var jag går i skogar, berg och dalar av C-O Rosenius och på trumpet och orgel spelades Come Sunday av D Ellington. Som avslutningen spelade kantorn Bön av J Leijon på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.