GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tony Örnefjord

Publicerad 18 november 2022

I Åby kyrka, Läckeby, har begravningsgudstjänst hållits för Tony Örnefjord.

Kantor Emelie Gustafsson inledde med att spela Tröstevisa av B Andersson varpå Håll mitt hjärta spelades. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Sussie Kårlin höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 297 och 248 inramade förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan You raise me up spelades. Officianten läste slutbön och välsignelse och Barndomshemmet spelades. Som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.