GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tomas Petersson

Publicerad 24 september 2021

Vid havet vid Stufvenäs har minnesceremoni hållits för Tomas Petersson, Söderåkra.

Akten inleddes med att Sorgemarsch av B Andersson spelades varefter officiant Eva Milesson inledningstalade och läste dikten Mitt eget paradis av Gun Iwarson. Nära och kära, familj och vänner berättade minnen från Tomas liv och minnesorden varvades med musiken If not for you med Bob Dylan, För att jag älskar dej med Ebba Forsberg och Mikael Wiehe, En dans på knivens egg med Thorsten Flinck, Jag har hört om en stad ovan molnen med Roffe Wickström och The times they are a-changin´ med Bob Dylan. Officianten avslutade med att läsa dikten Glädjen lyser av Gun Iwarson.

Gåvor var lämnade till Naturskyddsföreningen, Möre Golfklubb och Torsås Söderåkra Jaktskytteklubb.

Middag hölls i Sjöboden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.