GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tom Ekström

Publicerad 14 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Tom Ekström.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att spela Koppången av P-E Moraeus varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Christer Munther höll griftetal, läste valda bibelord och förrättade överlåtelsen. Psalmerna 249 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutades akten med att organisten spelade Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.