GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Thorsten Arbman

Publicerad 15 juli 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Thorsten Arbman.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Bethovens Månskenssonat på piano varpå de församlade sjöngs psalm 249. Officiant Mikael Lunnergård läste valda bibelord och höll griftetal. Organisten sjöng Morgon mellan fjällen och officianten förrättade överlåtelsen. Organisten sjöng På den andra sidan av Lars Demian och under stilla orgelmusik tog familj, släkt och vänner ett sista farväl framme vid kistan. Efter förbön och Herrens bön sjöngs gemensamt psalm 297. Som avslutning spelades Strövtåg i hembygden av G Fröding/M Diau på orgel.

Minnesstund hölls i Torsås Hembygdspark.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer