GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tarmo Paananen

Publicerad 13 januari 2023

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsceremoni hållits för Tarmo Paananen.

Akten inleddes med att Peter Lilja på piano spelade Tröstevisa av B Andersson varefter sångsolist Karin Peterson framförde När löven faller av Carola Häggkvist. Tarmos dotter Anette berättade om de finska låtarna som spelades; Anna mulle tähtitaivas (Ge mig en stjärnhimmel) av Katri Helena och Satumaa (Sagoland) av Reijo Taipale. Sångsolisten framförde Koppången av P-E Moraeus och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Officiant Anette Junker Nilsson uttalade slutord och på piano spelade Peter Lilja Kärleksvisan av S Dawn Finer.

Minnesstunden hölls också i Skogsvilan och där lästes minnesord över Tarmo.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.