GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tage Lindblad

Publicerad 24 september 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Tage Lindblad.

Akten inleddes med att kantor Ann Palmqvist spelade Air varpå officiant Göran Madeland uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn spelade Like a bridge over troubled water på orgel och efter förbön och Herrens bön spelades Så många mil, så många år digitalt. Officianten läste en dikt och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade You raise me up på orgel. Efter slutbön och välsignelse sjöngs psalm 190 unisont och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.