GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tage Karlsson

Publicerad torsdag 08:00

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Tage Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Gunnel Ekblom spelade Koppången och sångsolister Linnéa och Henrik Jonasson framförde Fattig bonddräng. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officiant Christer Munther höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmer 248 och 768 inramade begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Sångsolisterna framförde Du är för alltid en del utav mig och som avslutning spelade kantorn I min lilla värld av blommor.

Gåvor var skänkta till Katthemmet Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.