GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sylvia Karlsson

Publicerad torsdag 08:00

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sylvia Karlsson.

Akten inleddes med att kyrkomusiker John-Erik Wåhlin spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg och framförde som solosång Jag har hört om en stad av L Lithell. Officiant Jakob Axén ledde bön och unisont sjöng de församlade psalm 251. Officianten höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl varpå officianten läste slutbön och välsignelsen. Kyrkomusikern framförde som solosång Där rosor aldrig dör och spelade som avslutning Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.