GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Olof ”Putte” Petersson

Publicerad 18 november 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Olof ”Putte” Petersson.

Kantor Ingmar Jonsson inledde akten med att spela Adagio varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Carl-Magnus Söderholm höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På cd spelades För kärlekens skull med Ted Gärdestad och efter förbön och Herrens bön sjöng de församlade psalm 190. Akten i kapellet avslutades med att kantorn spelade Morgonstämning. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste fridslysning och välsignelse. Unisont sjöngs psalm 297.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.