GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Olof Persson

Publicerad 22 juni 2022

I Skogssalen, Kalmar, har begravning hållits för Sven-Olof Persson.

Akten inleddes med att Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad spelades varpå officiant Git Åkeson inledningstalade och Strövtåg i hembygden med Mando Diao spelades. Officianten höll minnestal och Skogsstjärnan med Vikingarna spelades. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl spelades Sång till friheten med Björn Afzelius. Efter officiantens avslutningsord spelades Truckdriving song med Galenskaparna och After Shave.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.