GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven Olof Ågren

Publicerad 19 januari 2023

I Ryssby kyrka, Rockneby, har begravningsgudstjänst hållits för Sven Olof Ågren.

Kantor Helene Walle inledde akten med att spela What a wonderful world av B Thiele/G D Weiss varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Sussie Kårlin höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och som solosång framförde kantorn Everytime we say goodbye av C Porter. Efter Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont och som avslutning spelades Stardust av H Carmichael.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.