GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Gunnar Klingstedt

Publicerad 12 juli 2021

I Ljungby kyrka har begravningsakt hållits för Sven-Gunnar Klingstedt, Trekanten.

Akten inleddes med att kantor Elisabeth Helgesson Palm spelade Amazing grace på orgel varpå solist Hans-Bertil Hagström framförde Over the rainbow på saxofon. Psalm 798 sjöngs unisont. Officiant Rickard Thörn höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 297 inramade begravningsbön och Herrens bön. Psalm 190 sjöngs gemensamt. De anhöriga tog ett sista farväl medan I know that my Redeemer liveth spelades. Efter slutbön och välsignelse spelade solist Stad i ljus. Som avslutning spelades Blott en dag med Freddie Wadling.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer