GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Erik Söderberg

Publicerad 30 juli 2021

I Skogsvilan Nybro har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Erik Söderberg.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Ingemar Jonsson spelade Sommarsång av W Peterson Berger på orgel varpå officiant Mildred Fischer läste inledningsord. Psalm 200 sjöngs unisont. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord följt av psalm 190. Efter begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen sjöngs psalm 309. Som avslutning spelade kyrkomusikern Gammal fäbodpsalm på orgel varefter de anhöriga tog ett sista farväl vid graven.

Minnesgåvor var skänkta till Alzheimersfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.