GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Erik Lindgren

Publicerad 8 september 2021

I Persnäs kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Erik Lindgren, Sandvik.

Akten inleddes med att kantor Ingrid Damstedt Holmberg spelade Sinfonia av J S Bach varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Johan Engvall höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Hebr 4:16 och förrättade överlåtelsen. Efter begravningsbön och Herrens bön tog maka, barn med familjer, släkt och vänner tog ett sista farväl medan kantorn spelade Tryggare kan ingen vara Unisont sjöngs psalm 285 och som avslutning spelade kantorn Prière à Notre Dame av L Boëllmann.

Gåvor var lämnade till Föreningen Omtanken.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.