GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Erik Jansson

Publicerad 19 januari 2023

I Karlslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Erik Jansson.

Akten inleddes med att kantor Burkhard Flögel spelade Air av J S Bach varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Lars Ström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolist Peter Rudenborg framförde Håll mitt hjärta av P Hallström/B Skifs och unisont sjöngs psalm 297. De sörjande tog ett sista farväl och på trumpet framförde Peter Rudenborg Stad i ljus av P Bäckman. Som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.