GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sven-Bertil Olsson

Publicerad 11 januari 2023

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Bertil Olsson.

Akten inleddes med att organist Joel Eriksson spelade Där rosor aldrig dör av J Osborn/JC Miller/E Osborn/D Bergagård varpå de församlade unisont sjöng psalm 231. Officiant Christer Munther höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Organisten spelade Strövtåg i hembygden av G Norén/B Dixgård/G Fröding. Efter begravningsbön och Herrens bön läste officianten välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 249 och de sörjande tog ett sista farväl. Avslutningsvis spelade organisten Som en bro över mörka vatten av Å Arenhill.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.