GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Susanne Pettersson

Publicerad 6 augusti 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Susanne Pettersson.

Akten inleddes med att kantor Gunnel Ekblom på orgel spelade Så skimrande var aldrig havet av E Taube och de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Jonas Ivarsson höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn spelade Time to say goodbye av F Sartori/L Quarantotto och under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Kantorn spelade Strövtåg i hembygden av G Fröding/B Dixgård varpå officianten ledde herrens bön. Psalm 210 sjöngs unisont och officianten läste slutbön och välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 200 och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Gåvor var skänkta till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.