GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Studenter firade 60-årsjubileum

Den 5 maj samlades sju kamrater för att fira att det gått 60 år sedan de tog studenten.
Kalmar • Publicerad 13 maj 2022
Den 5 maj samlades sju studentkamrater för att minnas att det gått 60 år sedan de tog studenten på reallinjen vid Läroverket i Kalmar, nuvarande Stagneliusskolan. Efter guidning i Linnéuniversitetets lokaler följde middag med mycket och glatt samspråk. På bilden syns från vänster: Eva Balmér,  Bengt Sundström, Jan-Erik Glennsjö, Margareta Hendersson (Svensson), Margareta Guldstrand, Lars-Olof Wickström och Bo Svensson.
Den 5 maj samlades sju studentkamrater för att minnas att det gått 60 år sedan de tog studenten på reallinjen vid Läroverket i Kalmar, nuvarande Stagneliusskolan. Efter guidning i Linnéuniversitetets lokaler följde middag med mycket och glatt samspråk. På bilden syns från vänster: Eva Balmér, Bengt Sundström, Jan-Erik Glennsjö, Margareta Hendersson (Svensson), Margareta Guldstrand, Lars-Olof Wickström och Bo Svensson.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.