GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stina Sjökvist

Publicerad 9 juli 2021

I Vena kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Stina Sjökvist, Vena. Officiant Arja Bergström höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Marie-Louise Ohlsson inramade akten med att spela Gammal Fäbodpsalm från Dalarna av O Lindberg samt Pastoral av J S Bach. Barnbarnen Emmelie Tyrberg, sång och Josefin Svensson, sång framförde Där rosor aldrig dör av. Unisont sjöngs psalmerna 249 och 251:1-2.

Gåvor var insända till Hjärt-Lungfonden och Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer