Stig Öberg

Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 2 mars 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Stig Öberg, Torsås.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Tröstevisa av B Andersson varefter sångsolist Ida Seve framförde Håll mitt hjärta av Berghagen/Hallström. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Mikael Lunnergård bad en bön och läste bibelord och solisten sjöng Thanksgiving prayer av J Cash. Officianten höll griftetal och solisten framförde Let go och sedan officianten förrättat överlåtelsen sjöng solisten Tears in heaven av E Clapton. Under stilla orgelmusik tog familj, släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Ovan regnbågen av H Arlen och efter begravningsbönen och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Som solosång framfördes Var inte rädd och efter välsignelsen avslutade organisten med att spela Som en bro över mörka vatten av P Simon/A Garfunkel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.