GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stig Hausenkamp

Publicerad 20 juli 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Stig Hausenkamp.

Akten inleddes med att Air av J S Bach spelades. Sångsolist Peter Hausenkamp framförde Halleluja och psalm 201 sjöngs unisont. Officiant Göran Madeland häll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Thank you for the music spelades på piano följt av Förbön och Herrens bön. Sångsolist Alexander Hausenkamp framförde Ser du månen. Psalm 297 sjöngs gemensamt. Som avslutning spelades Tröstevisa varpå de anhöriga tog ett sista farväl vid graven följt av slutbön och välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer