GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sten Nordborg

Publicerad 19 november 2021

I Ventlinge kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sten Nordborg, Kristinelund.

Akten inleddes med att kantor Aili Andersson spelade Koppången av P Moraeus varvid Julia Grenmyr som solosång framförde Ljuset av B Afzelius. Unisont sjöng de församlade psalm 289. Officiant Petronella Björn höll griftetal över orden i Mark 4:26-29. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 249 unisont och därpå tog maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Solisten sjöng Stad i ljus av P Bäckman och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson på orgel.

Gåvor var skänkta till Ventlinge kyrkas prydnadsfond.

Minnesstund hölls i Södra Möckleby församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.