GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sten Almert

Publicerad 19 januari 2023

I Våneviks stenhuggarmuseum har begravning hållits för Sten Almert.

Akten inleddes med att Tröstevisa med Benny Andersson och Orsa Spelmän spelades på cd varpå officiant Heléne Bolling läste välkomstord. Håll mitt hjärta med Björn Skifs spelades och officiantens minnesord inramade När solen färgar juninatten med Sven-Ingvars. Brev lästes upp av anhörig och officianten fortsatte med minnesord. Vår sista dans med Benny Anderssons orkester och Helen Sjöholm spelades följd av fortsatt minnesord. Efter Sommarkort med Cornelis Vreeswijk tog officianten avsked. Till Nu i ro slumra in i bädden så fin tog de sörjande ett sista farväl. Dikt lästes följd av officiantens slutord. Som avslutning spelades Så skimrande var aldrig havet med Sven-Bertil Taube.

Gåvor var skänkta till Katthemmet Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.