GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sonja Robertsson

Publicerad 25 november 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravning hållits för Sonja Robertsson.

Akten inleddes med att Koppången med Orsa spelemän spelades varpå officiant Helene Bolling uttalade inledningsord. Sångsolist Ann-Sofie Robertsson sjöng Mot okända hav till pianoackompanjemang av Maria Ihse och därpå läste officianten minnesord och avskedsceremoni. Medan Tröstevisa spelades tog de sörjande ett sista farväl och därpå framförde sångsolisten Den jag kunde va till Maria Ihses pianoackompanjemang. Officianten uttalade slutord och som avslutning spelades Visa från Utanmyra med J Johansson.

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.