GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sonja Johansson

Publicerad 1 mars 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sonja Johansson, Emmaboda.

Som inledning spelade kantor Helene André Tröstevisa följt av inledningsord och unison sång i psalm 249. Kyrkoherde Emmerly Hidling höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn spelade Koppången och sedan de sörjande tagit ett sista farväl med minnesord och blommor lästes förbön och Herrens bön. Som solosång framförde Helene André Var inte rädd och officianten läste slutbön och välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 190 och som avslutning spelade kantorn Så skimrande var aldrig havet.

Gåvor var lämnade till Röda Korset.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer