GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sonja Henriksson

Publicerad 25 november 2021

I Algutsboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sonja Henriksson, Fiskesjö.

Som inledning spelade kantor Hans Möller Air av J S Bach varefter sångsolist Peter Rudenborg framförde Sprid ditt ljus till pianoackompanjemang av Peter Lilja. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Komminister Helena Svensson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Solisten framförde Som en bro över mörka vatten och unisont sjöngs psalm 277. Efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Sedan följde slutbönen och Jag kan se en ängel med Sofia Källgren spelades. Efter välsignelsen spelade Peter Rudenborg Amazing grace på trumpet till orgelackompanjemang av kantorn. Som avslutning spelade kantorn Så skimrande var aldrig havet av E Taube.

Gåvor var lämnade till Röda Korset.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.