GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sonja Athle

Publicerad 8 september 2021

I Två systrars kapell, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Sonja Athle.

Som inledning på akten spelades en inspelning av Adagio varpå psalm 201 sjöngs unisont till kantor Joel Holmquists ackompanjemang. Officiant Johan Alberius höll griftetal och en inspelning av Bridge over troubled water spelades. Efter bön förrättade officianten överlåtelsen och läste valda bibelord. Begravningsbön och Vår fader följdes av psalm 297 och därpå tog de sörjande ett sista farväl. En inspelning av Time to say goodbye spelades och efter slutbön och välsignelse avslutade kantorn med att spela We'll meet again.

Gåvor var lämnade till Neuroförbundets forskningsfond.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.