GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Solveig ”Lillan” Karlsson

Publicerad 23 juli 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Solveig ”Lillan” Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg spelade Tröstevisa av B Andersson på orgel. Unisont sjöngs psalm 11. Komminister Johan Kårlin höll griftetal med utgång från Klagovisorna 3:23, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår Fader sjöngs psalm 297 varpå kantorn spelade Så skimrande var aldrig havet av E Taube på orgel följt av bilkortege för avsked vid graven på Mönsterås gamla kyrkogård.

Minnesgåvor var lämnade till Cancerfonden från bland annat arbetskamraterna.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.