GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Soili Hallberg

Publicerad 22 juni 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Soili Hallberg.

Akten inleddes med att organist Birger Marmvik på orgel spelade Änglamark av E Taube varpå Now you belong to heaven med Mari Olsen spelades. Unisont sjöngs psalm 297. Officiant Christer Munther höll griftetal och förrättade överlåtelsen och sedan Morning has broken med Cat Stevens spelats följde begravningsbön, Fader vår och välsignelse. Unisont sjöngs psalm 199:1-3 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Akten avslutades med att Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad spelades.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.