Annons

Släktträff i Klebo

Ett 40-tal personer deltog i släktträffen i Klebo när ättlingarna efter Olga och Adolf Fredrik Karlsson möttes i slutet av juli.
Klebo/Högsby • Publicerad 11 augusti 2023
Den 22 juli samlades ett 40-tal släktingar till Olga och Adolf Fredrik Karlsson. Paret kom till Klebo i Högsby 1929 och senare tog deras söner Einar och Harry över arrendet. Barnbarnet Sven bor fortfarande kvar på gården och det var där släkten samlades för mycket prat, mat, tipspromenad och ridning för barnen och fika. Syskonparen Hans och Lars-Göran samt Sven och Ingrid växte upp tillsammans i Klebo. Detta var första gången som så många släktingar samlades efter ett initiativ av Anna Karlsson, barnbarns barn till Olga och Adolf Fredrik.
Den 22 juli samlades ett 40-tal släktingar till Olga och Adolf Fredrik Karlsson. Paret kom till Klebo i Högsby 1929 och senare tog deras söner Einar och Harry över arrendet. Barnbarnet Sven bor fortfarande kvar på gården och det var där släkten samlades för mycket prat, mat, tipspromenad och ridning för barnen och fika. Syskonparen Hans och Lars-Göran samt Sven och Ingrid växte upp tillsammans i Klebo. Detta var första gången som så många släktingar samlades efter ett initiativ av Anna Karlsson, barnbarns barn till Olga och Adolf Fredrik.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons