GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sixten Eriksson

Publicerad 24 september 2021

I Sion, Gullabo, har begravningsgudstjänst hållits för Sixten Eriksson.

Som inledning sjöngs Hemland där sol ej dalar av Brown Pounds/Ölander/Fearis unisont varpå pastor Jimmy Andersson talade om döden och det kristna hoppet. Mathz och Linda Runesson sjöng och spelade Vi ska ses igen av Caravelli/Jourdan/Järlestrand och officianten höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Efter Herrens bön läste officianten valda bibelord och Mathz Runesson spelade Jag har hört om en stad av L Lithell. De närvarande tog ett stilla avsked och pastorn läste välsignelsen.

Minnesstund hölls i samlingssalen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.