GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Siw Axelsson

Publicerad 2 december 2021

I Skogssalen, Kalmar, har begravningsceremoni hållits för Siw Axelsson.

Akten inleddes med att pianist Peter Lilja spelade Så skimrande var aldrig havet av E Taube varefter solist Peter Rudenborg framförde Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad/K Gärdestad. Officiant Anette Junker Nilsson inledningstalade och unisont sjöngs psalm 249. Officianten och sonen Urban uttalade minnesord och sångsolisten sjöng Blue bayou av R Orbison/J Melson. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och efter officiantens slutord sjöng solisten Du är för alltid en del utav mig av L Holm/L Berghagen. Som avslutning spelade pianisten California blue av R Orbison/J Lynne/T Petty.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Minnesstund hölls på Slottshotellet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.